Cursus bij Ingenium volgen en het coronavirus update 15 mei 2020

Update nieuwsbericht 15 mei 2020

De in Lexmond geplande cursussen gaan vanaf 20 mei door!

De op de overige locaties geplande cursussen gaan vanaf 1 juni door (mits de horeca open gaat)!

 

Update nieuwsbericht 8 mei 2020

De cursussen in ons praktijkcentrum in Lexmond vanaf 20 mei gaan gewoon door. De cursussen op de overige locaties worden vanaf 1 juni hervat (onder voorbehoud of de horecalocaties open mogen zijn).

Wat zijn uw mogelijkheden?
 • Open inschrijving; kosteloos verplaatsen is vanzelfsprekend mogelijk, u kunt deze datum aan ons doorgeven (bij voorkeur via mail). 
 • Data en locaties kunt u vinden op: www.de-opleider.nl
 • Extra data maanden juni, juli en augustus volgen
 • In-company organiseren binnen de RIVM richtlijnen is mogelijk
 • E-learning, zie hiervoor onze site: https://www.de-opleider.nl/aanbod-e-learning-opleidingen/   o.a. Keuren elektrische arbeidsmiddelen NEN 3140, VOP NEN 3140, VP NEN 3140 / VCA / VCA-VOL / VIL-VCU / BHV / EHBO / Veilig werken met heftruck
 • Een meterinstructie in-company organiseren
 • Vraagbaak Ingenium docententeam voor al uw keurmeester & NEN 3140/1010 staat open voor vragen  !
Wij ondersteunen uw organisatie bij opleidingsvraagstukken, dit is ons vak.  
Heb je specifieke vragen over je cursus of wat wel mogelijk is? Mail deze dan naar info@de-opleider.nl
Wij reageren dan zo snel mogelijk. Bellen is natuurlijk ook mogelijk, maar het kan door drukte zo zijn dat dit nummer wat minder snel wordt opgenomen dan u van ons gewend bent.

Update nieuwsbericht 23 maart 2020 – 21.30 uur

In verband met de nieuwe maatregelen zijn alle klassikale cursussen tot en met 28 april afgelast.  Momenteel zijn wij in de afrondende fase om bepaalde cursussen in een e-learning variant aan te bieden. Wij informeren u hierover zo snel mogelijk.

Update nieuwsbericht 15 maart 2020 – 22.15 uur

Wij vinden uw en onze gezondheid belangrijk. Gezien de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben wij helaas moeten besluiten onze klassikale cursussen tot en met 5 april 2020 op te schorten.

Deze maatregelen zullen in elk geval tot en met 5 april duren. Mocht hierin een wijziging komen dan stellen wij u daarbij uiteraard direct van op de hoogte.

We bieden u onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat deze situatie met zich meebrengt.

Wat betekent dit voor u?

 • Staat u ingepland voor een cursus bij Ingenium? Alle cursusdagen tot en met 5 april worden hierbij opgeschort. Alle cursusdagen worden opnieuw ingepland als de situatie dat toelaat. U krijgt hiervan nader bericht.
 • Met de bedrijven van alle geplande in-company cursussen nemen wij contact op om specifieke afspraken te maken.

Door deze bijzondere maatregelen nemen we onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Wij bieden u onze excuses aan en rekenen op uw begrip voor het geval u nadeel mocht ondervinden van onze maatregelen.

Heb je specifieke vragen over je cursus? Mail deze dan naar info@de-opleider.nl. Wij reageren dan zo snel mogelijk. Bellen is natuurlijk ook mogelijk, maar het kan door drukte zo zijn dat dit nummer wat minder snel wordt opgenomen dan u van ons gewend bent.

Team Ingenium

Update nieuwsbericht 12 maart 2020 – 16.00 uur

Zonder tegenbericht gaan alle cursussen en opleidingen door.

Heb je een cursusdag bij Ingenium B.V. ?

Wanneer je uit Brabant komt en één of meerdere van de volgende klachten hebt, vragen we je om thuis te blijven:

 • Koorts
 • Hoesten
 • Verkouden

Heb je één of meerdere van bovenstaande klachten, en kun je daardoor niet naar de cursusdag komen? Stuur dan een mail naar adm@de-opleider.nl.

Dan nemen we contact met je op om een andere cursusdag in te plannen.

Nieuwsbericht 10 maart 2020 incl. update

Ook in Nederland is het coronavirus (COVID-019) actief en wij als opleidingsinstituut merken dat er steeds meer onrust heerst. Uiteraard volgen wij bij Ingenium- B.V.  de Opleider de ontwikkeling van het virus vanaf het begin. Regelmatig raadplegen wij overkoepelende organisaties, zoals het RIVM en nemen wij maatregelen om hier adequaat mee om te gaan.

Ingenium  B.V. – de Opleider volgt de adviezen van het RIVM met betrekking tot onderwijs.  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-het-onderwijs-en-kinderopvang

Er is op dit moment geen reden om cursussen/trainingen te vermijden of af te lassen. Al onze cursussen en trainingen gaan gewoon door.

Uiteraard vragen wij onze cursisten en docenten, die griepachtige verschijnselen hebben (verkoudheidsklachten en/of koorts) om niet naar de cursus/training te komen. Ongeacht of zij in gebieden zijn geweest waar het coronavirus heerst. Dit geldt altijd en niet specifiek voor het coronavirus.

Het is wel belangrijk om de standaardmaatregelen op te volgen, die gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen geven:

 • Was je handen regelmatig
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Geen handen schudden

Zie ook ons Ingenium Coronaprotocol.

Geplaatst in Nieuws.